Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gevaarlijke situatie door vernieling

Toegevoegd: 12-04-2009, 18.44 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Op Schouwen-Duiveland zijn dit weekeinde meerdere vernielingen gepleegd. Twee verdachten zijn aangehouden.


De twee aangehouden personen waren volgens de politie vermoe-delijk betrokken bij vernielingen aan een horecagelegenheid aan de Ring en een woning aan de Weststraat in Burgh-Haamstede. De politie hield het duo, Polen van 20 en 26 jaar oud, zaterdag rond 23.45 uur aan. Tegen beiden is proces-verbaal opgemaakt.
 
In Renesse werd tussen vrijdag 00.00 uur en zaterdag 02.15 uur een geparkeerde auto vernield. De auto stond aan de Lange Reke. Onbekenden hebben hier een band lekgestoken. Dit zorgde voor een levensgevaarlijke situatie omdat de eigenaar, een 18-jarige man uit Aachen (D) niet had gemerkt dat de band lek was.
 
De automobilist reed gewoon weg. In een bocht naar links verloor hij de controle over zijn voertuig en reed rechtdoor de rijbaan af en kwam tot stilstand tegen een paal. De Duitser raakte niet gewond. Of de auto door de aanrijding schade heeft is onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren