Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
128 files van totaal 488 km

Politie waarschuwt voor nepgoud

Toegevoegd: 12-04-2009, 20.50 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie waarschuwt voor mensen die in Goes en omstreken met enige regelmaat nepgoud aanbieden.


Volgens de politie wordt er door enkele volwassenen met kinderen vanuit een auto met buitenlands kenteken goud aangeboden voor een lage prijs. Hierbij wordt een zielig verhaal verteld om mensen te overtuigen iets te kopen.

Het goud wat door deze personen te koop wordt aangehouden blijkt nepgoud te zijn. De politie adviseert mensen dan ook geen goud wat op deze manier wordt aangeboden te kopen. Mensen die al goud gekocht hebben worden verzocht aangifte te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mast (14-4-2009 om 10:22)
Ik kwam hem laatst ook tegen bij de BP in Goes Noord. Een lichtblauwe 5 serie BMW type e39 volgens mij. Kenteken ru B-95-TDV, die ru staat voor Roemenie volgens mij
Zaamslag (13-4-2009 om 22:30)
Ik was net ook bij het Shell station aan het wachten bij kloetinge/goes. Komt er een auto naast ons staan, raampje naar benee, laat een ring zien.. wij, nee nee.. Rijd verder.. buitenlands kenteken inderdaad, engelse ofzo..
Frans 1 (13-4-2009 om 19:15)
D at daar toch blijkbaar mensen intrappen begrijp ik niet.Hebberigheid of domheid???
Mike (13-4-2009 om 12:29)
Nu waarschuwt de politie voor mensen met nepgoud in september vorig jaar werd ik al benaderd door waarschijnlijk dezelfde mensen heb niks gekocht maar het wel gemeld en toen werd gezegt dat het maar om 1 melding ging waar ze niks aan konden doen
Sarah (13-4-2009 om 10:04)
Ik zag het gebeuren. Een vrouw stapte uit een Benz en sprak een stel aan terwijl ze een ketting liet zien. Vervolgens verdwenen ze achter een kraam die in het winkelgebied stond en praten daar nog verder. Ondewijl bleef een man in de auto zitten. Toen ik terug kwam waren alle partijen verdwenen.
Division (13-4-2009 om 00:54)
Het begint weer..vorig jaar zomer ben ik aangesproken door een zigeuner die in een bmw reed met een tsjechies kenteken. hij wou me 2 ringen verkopen of ruilen tegen mijn ketting! ik lachte hem in zijn eigen taal uit. daar schrok hij van en was snel weer weg ..
Cookie-instellingen beheren