Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote vechtpartij op markt Goes

Toegevoegd: 13-04-2009, 19.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op de Grote markt in Goes zijn in de nacht van zaterdag op zondag ruim 30 personen met elkaar op de vuist gegaan.


De grote vechtpartij ontstond rond 02.00 uur. Doordat er hevige klappen werden uitgedeeld zijn er meerdere personen gewond geraakt.

De politie is een onderzoek gestart naar een vechtpartij en zoekt daarom ook getuigen. Mogelijk zijn er ook omstanders gewond geraakt. De politie vraagt of ook deze personen zich willen melden via het politiebureau in Goes of via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maakt nie uit (17-4-2009 om 04:01)
@adri ik zeg ook niet dat het de schuld is van de politie maar in het begin was er maar een klein groepje aan het vechten. en ik denk dat de politie groter had kunnen voorkomen als ze erbij waren geweest.
Adri (15-4-2009 om 12:57)
@ maakt ook niet uit: Hoe kan het uitbreken van een gevecht nu de schuld zijn van de politie? Is het tegenwoordig niet meer mogelijk om normaal uit en naar huis te gaan? Probeer het eens met fatsoen en bovenal: normaal gedrag. En zuip niet als je er niet tegen kunt. Primitief gedrag!
Zoop (14-4-2009 om 23:22)
Is er al wat meer bekend over de aanleiding ?
Maakt ook niet uit (14-4-2009 om 22:53)
Het was mede een fout van de politie die waren om 2 uur niet op de markt aanwezig.(was een ongeluk gebeurd ofzo).en dat is niet zo verstandig als alle kroegen leeglopen! als de politie er geweest was was het nooit zo een groot gevecht geworden.
Truus (14-4-2009 om 19:29)
Inderdaad maar kost teveel tijd; mijndochter haar fiets is eens kapot getrapt op de markt, gevraagd om de band te bekijke weigerde de politie. Kost teveel tijd en moeite terwijl we een vermoeden hadden en het in een tijdsbestek van 2 uur is gebeurd. Schande!
Claudia (14-4-2009 om 09:02)
Zoop, dat dacht ik van terneuzen ook, maar de "mensen"die ons zomaar in elkaar sloegen kwamen toch weg met zelfverdediging??!!?? en dat terwijl er meerdere aangiftes waren..
Cookie-instellingen beheren