Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing op A58 Goes

Toegevoegd: 13-04-2009, 20.14 uur
Gewonde bij botsing op A58 Goes
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een kop-staartbotsing op de A58 ter hoogte van Goes is maandagmiddag één persoon gewond geraakt.

Even voor half vijf werd er op de linker rijstrook hard geremd. Een bestuurder van een personenauto kon ondanks hard te remmen niet meer op tijd stoppen botste op de achterzijde van zijn voorligger. De inzittende van de voorste auto, een vrouw uit België, is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Over haar verwondingen is nog niks bekend.


In de achterste auto zaten drie personen welke allemaal zijn onderzocht door het personeel van de ambulance. Niemand van hen raakte gewond en hoefde naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. Door het ongeval ontstond een flinke fille.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (15-4-2009 om 09:11)
Als jullie niet weten hoe het gebeurd is moeten je niet oordelen!!!
Vlam in de puupe (14-4-2009 om 23:01)
Natuurlijk mag je ook zachter als 120, maar dan liefst wel op de rechterstrook en absoluut niet op de linkerstrook, want die ligt er niet voor niks. Wel eens wat betreft afstand houden tot je voorligger, dat voorkomt veel ellende.
Karel jansen (14-4-2009 om 13:20)
Er zijn nog steeds hele volkstammen die het niet leren. voldoende afstand houden dus. je zal de voorste auto maar zijn en er komt zo'n halve zool bij je binnen klappen is een leuk dagje uit toch weer mooi verpest.
Sietske (14-4-2009 om 12:33)
Wij zagen het voor onze ogen gebeuren, de auto's zaten goed in elkaar.ik wens de personen sterkte
Dré (14-4-2009 om 09:44)
JSK: je MAG zachter, maar ik raad het niet aan. wekt Zware irritantie op bij de medebestuurders. verder alle sterkte aan de betrokkenen, ik hoop dat iedereen ongedeerd is!
Lex (14-4-2009 om 07:55)
Worden, dan is er blijkbaar ruimte genoeg en houd jij het verkeer onnodig op, op de linkerbaan waardoor toch echt gevaarlijke situaties ontstaan.Wat ik hier mee wil zeggen, Gun elkaar ruimte op de weg!!!!
Cookie-instellingen beheren