Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 55 km

Jongen (15) mishandelt 12-jarige

Toegevoegd: 13-04-2009, 21.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Vanmiddag is een 15-jarige jongen uit de gemeente Reimerswaal aangehouden op verdenking van zware mishandeling.


De jongen wordt ervan verdacht zondagmiddag een 12-jarige plaatsgenoot in Hansweert te hebben mishandeld. Hij heeft de 12-jarige zo hard geslagen dat hij even bewusteloos is geweest en een gebroken neus en letsel aan zijn keel en oog opliep.

Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld. De 15-jarige is voorgeleid en ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Om. (14-4-2009 om 12:57)
Jeugd van Tegenwoordig... Ouders en Opvoeding... opvoeding en nog eens opvoeding!
Paul (14-4-2009 om 11:11)
Wat de reden is, waarom de jongste zo werd toegetakeld, doet even niet ter zake. Maar de oudste van de twee heeft echt hulp nodig. Hoop dat de jongste er geen blijvend letsel aan overhoud...sterkte!
Bram (14-4-2009 om 01:40)
Zit er al vroeg in bij deze jonge man Voorlopig maar een behoorlijk poosje vasthouden dan kan hij daar alvast aan wennen als hij zich zo agressief gedraagt Dit soort agressie moet je in de kiem smoren Een prachtige kans nu! Voor de getroffen jongen, het allerbeste met je, wat je aandeel ook is
Lilian (13-4-2009 om 23:47)
Misschien een idee om dader MET ouders een verplichte therapie te laten volgen? Wat moet de dader anders teweeg brengen al hij ouder is?
Cookie-instellingen beheren