Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 68 km

PinneR gestolen pas in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 14-04-2009, 13.29 uur
PinneR gestolen pas in Opsporing Verzocht
Door: Laurens Jobse
AARDENBURG - De Zeeuwse politie vraagt vanavond via Opsporing Verzocht aandacht voor een woninginbraak die plaatsvond in Aardenburg.


Bij deze woninginbraak is in de avonduren van zaterdag 31 januari jl, naast onder andere geld en sieraden, een creditcard weggenomen. Diezelfde avond en in de daaropvolgende nacht is er met de gestolen creditcard gepind bij geldautomaten in Schoondijke, Axel en Venlo.

Van de twee pinners zijn, bij het opnemen van het geld, door de camera's bij de geldautomaten beeldopnamen gemaakt. Deze beelden zullen in de uitzending van Opsporing Verzocht worden getoond.

Het programma Opsporing Verzocht wordt vanavond uitgezonden op Ned.1 en begint om 21.45 uur. Morgenochtend om 10.05 uur is er een herhaling op Ned.2. 

De politie hoopt in contact te komen met mensen die één van de twee of beide pinners herkennen. Was u getuige of heeft u informatie over deze zaak, dan kan u die doorgeven via de Opsporingstiplijn. Telefoonnummer: 0800-6070.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.P. van Sabben (14-4-2009 om 19:15)
Om te kunnen pinnen met een creditcard is toch ook een pincode vereist ? Hoe kwamen de dieven daaraan ?
Cookie-instellingen beheren