Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Motorrijders 52km te hard over N286

Toegevoegd: 14-04-2009, 22.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT MAARTENSDIJK - De politie Zeeland heeft dinsdagmiddag van twee Belgische motorrijders het rijbewijs ingevorderd voor te hard rijden.


Tijdens een surveillance zagen agenten enkele motorrijders met flinke snelheid rijden over de Provincialeweg (N286) ter hoogte van Sint Maartensdijk. De agenten klokten de snelheid op 132 km, dit is 52 km sneller dan ter plaatse is toegestaan.

Beide motorrijders kregen een stopteken en werden aan de kant gezet. Hun rijbewijs moesten ze ter plaatse inleveren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ricardo (17-4-2009 om 12:00)
@Jan, is geen aanname Jan, let maar op mijn woorden........ik plaats namelijk geen aannames.
Jan (17-4-2009 om 04:55)
@Ricardo, Dat er pas een jongen van 12 dodelijk is aangereden is een (triest) feit, dat die motorrijder veel te hard heeft gereden is een aanname van het volk, geen feit! nadenken voor je wat plaatst! als we aannames als waarheid gaan zien, waar moet dat dan naar toe met deze wereld?
Henk (15-4-2009 om 20:42)
Beste Jan-Jaap jij wil met deze woorden dus zeggen dat iedereen maar zo hard moet kunnen rijden denk toch eens na wat je opzet. Gebeuren wel eens ongelukken door te snel rijden met alle gevolgen van dien. Goed gedaan politie anders wordt het een zooitje op de weg.
Ik (15-4-2009 om 17:53)
Ik vind het prima!, woon in een 30km gebied, en dit is zeeeer in trek, vooral op zondag, van groepen motorrijders en toerfietsers die zo hard mogelijk scheuren. Ik hoop op de dag dat er flink gecontroleert wordt en flink wat rijbewijzen worden ingevorderd. Hardrijders zijn doodrijders!
Mosse (15-4-2009 om 10:05)
Als je wil 'racen ga dan naar een circuit en niet op een plattelands weggetje op Tholen, die heb je in Belgié ook zat!
Bladerunner (15-4-2009 om 09:38)
We blijven als motorrijder toch een trofee voor oom of tante agent. dat het eens wat harder gaat, so what als het echt gevaarlijk is dan moet er worden ingegrepen k heb het al een keer eerder gezegd, als de belgen dit thuis doen is het een zwaar misdrijf en volgt een zware veroordeling
Cookie-instellingen beheren