Weerbericht:
Enkele winterse buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

tips na uitzending Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 15-04-2009, 09.43 uur
Door: Anne Goudzwaard
AARDENBURG - Na de uitzending van Opsporing Verzocht gisteravond zijn bij de politie meerdere bruikbare tips binnengekomen over een woninginbraak in Aardenburg. Tussen deze tips zaten twee bruikbare tips waarbij zelfs namen werden genoemd.


Bij de woninginbraak werd onder andere geld, sieraden en een creditcard weggenomen. Diezelfde avond en in de daaropvolgende nacht is er met de gestolen creditcard gepind bij geldautomaten in Schoondijke, Axel en Venlo. Bij het opnemen van het geld, zijn door de camera's bij de geldautomaten beeldopnamen gemaakt. Deze beelden werden gisteravond vertoond bij Opsporing Verzocht.


Het programma Opsporing Verzocht wordt vandaag om 10.05 uur nog herhaald op Ned 2.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mooi (15-4-2009 om 23:52)
Heel mooi, goed werk gedaan. Zouden ze met ieder misdrijf moeten doen toch
B. (15-4-2009 om 22:43)
En nu hopen dat de daders te pakken zijn en de schade vergoed wordt en goeie straffen opgelegd kunnen worden. succes ermee
Cookie-instellingen beheren