Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Ongenode gast in een tuin

Toegevoegd: 15-04-2009, 10.18 uur
Door: Anne Goudzwaard
TERNEUZEN - Gisteravond rond 23.55 uur kreeg een bewoonster van een woning aan de Donze Vissersraat in Terneuzen een ongenode gast op bezoek.


De vrouw lag rond bovengenoemd tijdstip al in bed en hoorde beneden een grote klap. Toen ze poolshoogte ging nemen zag ze een man in haar tuin rondlopen. De man was bezig een afscheiding van haar tuin en een tuinstoel te vernielen. Op haar vraag of hij haar tuin wilde verlaten weigerde de man. De vrouw heeft uiteindelijk besloten om de politie te bellen.

De 46-jarige man zonder vaste woon of verplaats is aangehouden door de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (16-4-2009 om 18:09)
Wat is dat dan nu weer? Je zal zoiets meemaken.
Mimi (15-4-2009 om 21:06)
Ik vind het een beetje eng worden. Ik woon zelf in de Tholensstraat en ik durf de deur 's avonds niet meer open te doen.
Binnenstad bewoonster (15-4-2009 om 12:24)
Ik denk dat er weer eens flink opgetreden moet worden in die binnenstad want het word echt weer een zootje. het is zeker in de avond en de nacht flink onrustig
Cookie-instellingen beheren