Weerbericht:
In de westelijke helft plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 41 km

Grote hinder door ongeluk Thoolse brug

Toegevoegd: 15-04-2009, 10.32 uur
Grote hinder door ongeluk Thoolse brug
Door: JW Kempeneers

THOLEN - Het verkeer rondom de Thoolse brug nabij Tholen heeft vanmorgen grote hinder ondervonden van een ongeval.


Omstreeks kwart over zeven raakte een schaftkeet los van een bedrijfsauto. Een tegemoetkomende automobilist kon de keet niet meer ontwijken en botste er frontaal tegen. Personeel van de gealarmeerde ambulance heeft de automobilist onderzocht en overgebracht naar het ziekenhuis.

Nadat door de politie uitgebreid sporenonderzoek was verricht konden zowel de auto als de keet afgevoerd worden door een bergingsbedrijf. Het verkeer werd ten tijde van het ongeval over één rijstrook en de parallelweg geleid.

Door de grote drukte botsten op deze parallelweg ook twee voertuigen. Bij deze aanrijding bleef alles beperkt tot materiële schade. Ook deze twee voertuigen zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf. Omstreeks 9:30 uur waren alle rijbanen weer open voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren