Weerbericht:
Op steeds meer plaatsen (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Truck botst op auto bij stoplichten Souburg

Toegevoegd: 16-04-2009, 07.48 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij een botsing op de A58 ter hoogte van Oost-Souburg is woensdagochtend schade ontstaan aan twee voertuigen.


Een 76-jarige automobilist uit Oudenbosch, met in zijn auto een 73-jarige vrouw uit dezelfde plaats, remde rond 11.50 uur af voor een oranje verkeerslicht. Achter hem reed een vrachtauto, welke werd bestuurd door een 38-jarige man uit 's-Gravenpolder.

Deze man kon niet tijdig remmen en er volgde een aanrijding waarbij allebei de voertuigen beschadigd raakten. Geen van de betrokkenen raakte gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Strakke trucker (16-4-2009 om 22:14)
Handig net voor een vrachtauto naar rechts gaan en dan vol op de rem voor oranje licht maar ja beter een vrachtauto op de hoedenplank dan door oranje rijden eerst in je spiegel kijken voor je remt !!!
Cookie-instellingen beheren