Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Ongeval en pechgevallen op Zeelandbrug

Toegevoegd: 17-04-2009, 23.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Vrijdagmiddag vond op de Zeelandbrug bij Zierikzee een aanrijding plaats. Ook waren er gelijkertijd twee pechgevallen wat voor een grote verkeersopstopping zorgde.


Een 28-jarige Vlissingse automobiliste moest afremmen voor het overige verkeer. Een achter haar rijdende 37-jarige man uit Kerkrade remde eveneens, maar een daarachter rijdende 20-jarige man uit Zierikzee kon niet tijdig stoppen. Alle drie de voertuigen kwamen met elkaar in botsing en raakten beschadigd.

Op hetzelfde tijdstip stonden op de Zeelandbrug ook twee auto's met pech. Eén auto stond in de omgeving van de aanrijding, de andere auto stond verderop, richting Colijnsplaat. Door de aanrijding en de pechgevallen ontstond op beide weghelften een grote verkeersopstopping. Nadat alle betrokken auto's waren weggesleept, kon het verkeer weer doorrijden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (19-4-2009 om 00:49)
Die brug is helemaal niet gevaarlijk als je je aan de snelheid en afstand houd is er niks mis mee ja pech is een andergeval dan sta je inderdaad niet lekker maar het is nu eenmaal een 2 baans weg
Piet (18-4-2009 om 16:37)
Slopen dat die brug en alles via de kering die brug is veel te gevaarlijk
B (18-4-2009 om 09:47)
Het zou wel handig zijn als er een keer een vluchtstrook zou worden gemaakt. deze situatie is levensgevaarlijk
Zoop (18-4-2009 om 09:44)
Een zooitje was het.
Cookie-instellingen beheren