Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 11 km

Inhalen politie kost rijbewijs

Toegevoegd: 18-04-2009, 20.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
LEWEDORP - De politie Zeeland heeft vrijdagavond het rijbewijs ingevorderd van een snelheidsovertredende bestuurder op de Postweg in Lewedorp.

De 24-jarige bestuurder, afkomstig uit de gemeente Borsele, reed vrijdagavond op de Postweg toen de politie hem inhaalde met 100km/u. Even later haalde de 24-jarige de politie in met 140 km/u. gereden.


Hij bleek de toegestane snelheid, na correctie, met 55km/u te hebben overschreden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chille (20-4-2009 om 07:12)
Laatst werd ik afgeblaft door een uit het raam schreeuwende agent. Jammer dat veel mensen niet met macht om kunnen gaan.... ach ja, wie kan ze wat maken?
Kees v A (19-4-2009 om 16:14)
Als ik 's avonds naar huis rijdt, wordt ik ook regematig door een politieauto ingehaald.Heb al meegemaakt dat er een peuk uit het raam gegooit werdt. wat voorbeeldfuntie?? moest ik even kwijt!!
Hardrijder zelf (19-4-2009 om 14:08)
Het was ten eerste een onopvallende auto ten tweede werden we opgejaagd door hun door met groot licht achter ons te bumperen en daarna haalt deze met grote snelheid in vervolgens snijd hij af dus ben ik er maar achteraan gevlogen en voorbij gegaan heb getuigen genoeg :D
Thera (19-4-2009 om 13:24)
Ik blijf me afvragen waarom bij enkele personen de eerste gedachten gelijk in negatieve richting van de politie gaan en men behoefte heeft dit neer te zetten zoals nu oa weer bij Klaas. Zegt zoveel over die personen zelf en hun gedrag in de maatschappij.
Edje (19-4-2009 om 13:11)
Betrof het hier een opvallende politiewagen?
LWD (19-4-2009 om 12:45)
Even stoer doen om de politie in te halen? Lijkt mij niet echt het geval...dan ben je wel erg stom om daar je rijbewijs voor op te offeren...als je dan zo stom ben om het te doen...doe het dan met 30 KM minder...scheelt je een hoop geld en een paar weken/maanden zonder rijbewijs....
Cookie-instellingen beheren