Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonde bij auto te water Kamperland

Toegevoegd: 18-04-2009, 21.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAMPERLAND - Bij een eenzijdig ongeval op de Mariapolderseweg in Kamperland is zaterdagmiddag één persoon zwaar gewond geraakt.


Een 64-jarige automobiliste uit Alsdorf (D) reed over de Mariapolderseweg in de richting van De Banjaard. Toen zij met haar hand een hond op de achterbank wilde corrigeren raakte zij met de auto in de berm. Na een correctie raakte de auto in een slip en belandde ondersteboven in de sloot.

Vier personen die kort na het ongeval ter plaatse kwamen, hebben een 71-jarige man uit Alsdorf, inzittende van de auto, uit de auto getrokken. De brandweer heeft de man verder geholpen. De man is met verdrinkingsverschijnselen met de traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

De vrouw kon zelf uit de auto komen en bleef ongedeerd. Ook de hond kwam ongedeerd uit de auto. Er is een hondenopvang geregeld voor het dier.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren