Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Motorrijder drinkt 5 keer te veel

Toegevoegd: 19-04-2009, 17.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTBURG - Tussen Breskens en Oostburg werd zondag rond 02.00 uur een dronken motorrijder door de politie opgemerkt.


De motorrijder, een 29-jarige man uit de gemeente Sluis, reed zonder licht slingerend over de weg, richting Oostburg. Gezien zijn snelheid vond de politie het niet verantwoord om hem in te halen. Zij volgden de motorrijder, die niet reageerde op een stopteken.

In Oostburg reed de man de Walstraat in en wilde daarna de brandgang ingaan. Daar werd hij gestopt en aangehouden. Ademanalyse op het bureau wees uit dat de motorrijder bijna 5x teveel alcohol had gedronken. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (19-4-2009 om 20:32)
Ik reed achter die politie wagen die kon hem bijna niet bijhouden als hij op de rontonde recht door was gereden dan hadden ze heb nooit gepakt
Peter (19-4-2009 om 19:43)
En dat op een motor, nooit meer zijn rijbewijs terug geven. op een motor ben je toch al kwetsbaar, maar dan nog drinken ook, ik hoop dat hij het nooit meer terug krijgt.
Cookie-instellingen beheren