Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens gepakt na inbraak in winkel

Toegevoegd: 19-04-2009, 20.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland stelt een onderzoek in naar een inbraak in een winkelpand die zondag tussen 03.00 en 04.00 uur plaats vond aan de Euromarkt in Middelburg. Bij deze inbraak werden enkele tientallen pakjes sigaretten gestolen.


Toen de politie ter plaatse kwam, zag zij twee personen lopen in de Europalaan. Bij het aanspreken ging er één vandoor in de richting van de Griffioenstraat. Zelfs met een diensthond werd deze persoon niet meer gevonden.

Ook de tweede persoon, een 17-jarige inwoner van Oost-Souburg, ging er vandoor, maar hij had minder geluk. De diensthond kreeg hem, na een achtervolging, wel te pakken. In de omgeving van de jongeman en in zijn kleding werden pakjes sigaretten aangetroffen.

De 17-jarige werd ter plaatse aangehouden en in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren