Weerbericht:
Wolkenvelden en enkele opklaringen met eerst mist. Vanavond regen en sneeuw
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Motorrijder 53 km te hard over A58

Toegevoegd: 20-04-2009, 09.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRUININGEN - De politie Zeeland heeft zondagmiddag het rijbewijs ingevorderd van een 28-jarige motorrijder uit de gemeente Noord Beveland. De man reed met 173 km/u over de A58.


Agenten zagen de man rond 17.30 uur rijden op de A58 ter hoogte van Kruiningen. Uit een snelheidsmeting bleek dat de man 173 km/u per uur reed. Hiervoor kreeg hij een stopteken en werd aan de kant gezet.

Omdat de man 53 km/u te hard reed werd zijn rijbewijs ter plaatse ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (20-4-2009 om 12:59)
Als je wilt racen ga dan naar een circuit.
Bart Traas (20-4-2009 om 12:32)
Goed gedaan politie, elke zondag dat gescheur van die macho's. Bij Nieuwdorp ook elke zondag een lawaai van jewelste. Keer op keer dat neurotische rondje van Landlust richting tunnel en terug. En voor je het weet neem je iemand mee in je val, want er gebeuren zoveel ongelukken met motorrijders!
Cookie-instellingen beheren