Weerbericht:
Wolkenvelden en enkele opklaringen met eerst mist. Vanavond regen en sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Overdracht nieuwe brandweerwagens

Toegevoegd: 20-04-2009, 16.06 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - De gemeenten Goes en Borsele krijgen zaterdag 25 april drie nieuwe tankautospuiten. Het gaat om de posten Goes, Heinkenszand en Nieuwdorp. De leverancier draagt dan de brandweerwagens officieel over aan de Goese burgemeester Dick van der Zaag en de Borselse burgemeester Jaap Gelok.


De gezamenlijke aanschaf van de drie blusvoertuigen is begeleid door het Brandweerbureau Borsele-Goes. De aanschaf is onderdeel van de mantelovereenkomst van Brandweer Terneuzen met Ziegler Brandweertechniek. In totaal zijn er op basis van deze overeenkomst nu tien brandweervoertuigen afgeleverd in Zeeland.

Dat een post nieuwe brandweervoertuigen krijgt, komt niet vaak voor. Ze gaan namelijk zo’n vijftien jaar mee.

Vanzelfsprekend verbeteren de technieken en de bepakking van de voertuigen in de loop van de jaren. De nieuwe voertuigen zijn dan ook aangepast aan de laatste Arbo-eisen.

Zie ook:
- Nieuwe brandweerwagen voor korps Goes (21-02-2009)
- Nieuwe blusvoertuigen voor brandweer (28-01-2009)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren