Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Dieven stelen 2400 liter diesel uit trucks

Toegevoegd: 20-04-2009, 23.33 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de diefstal van ongeveer 2400 liter diesel, die zondag in Kapelle plaatsvond.


Tussen zondagmiddag 13.30 uur en zondagnacht 03.15 uur is uit acht vrachtwagens, die geparkeerd stonden op een parkeerterrein aan de Handelsweg diesel met een waarde van duizenden euro's weggenomen. De tankdoppen van de vrachtauto's werden geforceerd. Het exacte totale schadebedrag is onbekend.

Omdat men vermoedelijk vrij lang bezig is geweest de diesel uit de tanks te halen, is de politie op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht zich te melden op telefoonnummer 0900-8844 of bij het dichtstbijzijnde politiebureau.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren