Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Flyer-actie tegen zakkenrollers

Toegevoegd: 21-04-2009, 15.11 uur
Flyer-actie tegen zakkenrollers
Door: Laurens Jobse
GOES - De politie is vandaag rond de Grote Markt in Goes begonnen met het uitdelen van flyers om te waarschuwen tegen zakkenrollers. Goes en Middelburg hebben de laatste tijd om onbekende redenen last van een hoog aantal zakkenrollers.


De politie heeft besloten om te gaan flyeren onder het winkelende publiek om zo enige bewustwording te creëren onder het publiek. De politie hoopt dat mensen zich bewust gaan worden van de risico's en zich voortaan beter beschermen tegen zakkenrollers, aldus Alwin Don, woordvoerder van de Politie Zeeland.

Op de flyer staan praktische tips zoals bijvoorbeeld het voor je dragen van de tas, het alert zijn in drukke situaties en er wordt geadviseerd nooit meer geld mee te nemen dan nodig is. Ook wordt er uitgelegd dat zakkenrollers vaak in duo's opereren en dat men nooit de pincode moet opschrijven.

De politie gaat voorlopig alleen in Goes flyeren. De flyer is wel zo ontworpen dat hij ook in andere Zeeuwse steden gebruikt kan worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren