Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 225 km

Dronken man slingert door Heinkenszand

Toegevoegd: 26-04-2009, 14.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
HEINKENSZAND - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.30 uur is een 26-jarige automobilist uit Heinkenszand, aan de Westdijk in zijn woonplaats aangehouden wegens rijden onder invloed.

Kort daarvoor veroorzaakte de man, aan de Stenevate in Heinkenszand, bijna een aanrijding met een politieauto. Vervolgens reed hij hard weg en verloor in een bocht naar de Westdijk bijna de controle over zijn voertuig. Hierop bracht hij zijn auto tot stilstand. De agenten, die hem waren gevolgd, hielden de man hierop aan.


Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3,2 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt, zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 8 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (26-4-2009 om 17:22)
Hoelang tolereren we nog de lichte straffen die de rechtbank oplegt aan dit soort misdrijven ?
Peter (26-4-2009 om 16:38)
Dat is lekker slim, drinken en dan langs het politieburo rijden,maar goed zulke mensen horen zeker niet achter het stuur te zitten. rijbewijs moeten ze gewoon nooit meer terug geven, vandaag of morgen vallen er doden door zo iemand.
Cookie-instellingen beheren