Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Doden bij zware aanrijding in Kapelle

Toegevoegd: 26-04-2009, 20.31 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KAPELLE - Bij een zware aanrijding op de Vierwegen in Kapelle zijn zondagavond twee personen om het leven gekomen. Het gaat om 20 en een 26-jarige man uit 's-Gravenpolder.


Door nog onbekende oorzaak reden de twee rond 18.35 uur met hun auto in een sloot. Hierna belandde het voertuig in de berm naast een boomgaard. De brandweer en de ambulancedienst rukten met diverse voertuigen uit om de slachtoffers te helpen. Ook gingen twee traumahelikopters, één uit Rotterdam en één uit Nijmegen, ter plekke.

De brandweer wist de slachtoffers binnen twintig minuten te bevrijden, maar vervolgens duurde het nog lange tijd voordat de gewonden klaar waren voor transport. Eén van de gewonden, de 26-jarige bijrijder, overleed echter kort daarop ter plaatse. Het andere slachtoffer, de 20-jarige bestuurder, werd met ernstige verwondingen per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Tilburg. Daar overleed hij echter later op de avond aan zijn verwondingen.

Over de oorzaak van de botsing is nog niet bekend. De politie doet nog onderzoek. De weg was lange tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (27-4-2009 om 13:42)
Is er al iets bekend inzake het onderzoek naar de gereden snelheid ?
B & p (27-4-2009 om 12:21)
De bestuuder woonde bij ons in de straat! Fam, vrienden en zusje heel veel sterkte met het verlies!
K. Calvijn (27-4-2009 om 11:04)
Veel sterkte.
Rik (27-4-2009 om 10:58)
Mijn vader kwam terug en toen ze zijn overleden. Veel sterkte toegewenst.
D & S (27-4-2009 om 10:35)
Maatjes rust zacht!!! We zullen jullie Nooit vergeten!. Veel sterkte voor de Familie,en alle andere vrienden en betrokkenen.
Jacco (27-4-2009 om 09:59)
Hallo Anoniem, wat heeft dat er mee te maken dat het bestemmingsverkeer is.Misschien hadden die jongens wel een bestemming (familie of werk). Tegenwoordig maken ze alles maar bestemmingsverkeer,maar dat is een andere discussie die we nu even niet moeten voeren.Familie,sterkte met het verlies.
Cookie-instellingen beheren