Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 264 km

Spookrijdster op A58 Arnemuiden

Toegevoegd: 27-04-2009, 17.11 uur
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - De politie heeft zondag het rijbewijs ingevorderd van een 67-jarige automobiliste uit Yerseke die spookreed op de A58 bij Arnemuiden.


De vrouw wilde vanaf de Nieuwlandseweg in Middelburg de A58 opdraaien. Toen zij bemerkte dat de toerit was afgesloten, is zij via de uitvoegstrook van de afslag Arnestein toch de snelweg opgereden.

Daar sloeg de paniek toe en is zij, tegen de rijrichting in via de invoegstrook, de parkeerplaats Selnisse opgereden. Vanwege de verwarde indruk die zij maakte en het spookrijden is haar rijbewijs ingevorderd, aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Z (29-4-2009 om 19:19)
Ik zag vorige week nog een buschaufeur daar als een maniac tussen de middenbermpjes doorschieten over 2 doorgetrokken strepen en een verdrijvingsvlak om verderop gewoon voorrang proberen te forceren. en dat is dan nog wel een profi met zo ongeveer het zwaarste/verantwoordelijkste rijbewijs.
Mascleta (28-4-2009 om 11:08)
Dat is een flinke afstand. Deze persoon zal op de afstand van Middelburg naar Selnisse een hoop automobilisten doodangsten hebben bezorgd. Volledig terrecht dat van zulke mensen het rijbewijs wordt ingenomen. Een helder denkend persoon zou begrijpen dat spookrijden geen juiste manier is.
Cookie-instellingen beheren