Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, later stevige buien en veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Bewoner ademt rook in bij brand

Toegevoegd: 28-04-2009, 09.17 uur
Bewoner ademt rook in bij brand
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een woningbrand in de Puntpoortstraat in Middelburg heeft vannacht een bewoner rook ingeademd. Enkele omliggende panden werden ontruimd.
 
De brand ontstond rond 01.30 in de keuken van de woning, volgens de brandweer vermoedelijk nadat een bewoner de asbak met nog gloeiende peuken had geleegd in de prullenbak. De brandweer had het vuur binnen tien minuten onder controle.
 
De bewoner heeft rook geïnhaleerd en is door het personeel van een ambulance onderzocht. Verder heeft niemand letsel opgelopen. In het pand en de naastgelegen woningen werden door de brandweer metingen verricht om verspreiding van koolmonoxide uit te sluiten. De brandweer heeft de rook uit het pand verdreven.
 
Door de brand is er schade ontstaan rondom de plek waar de brand was ontstaan. Verder was er lichte rookschade in de keuken. Ook overige delen van het gebouw liepen schade op.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren