Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Slachtoffer straatoverval bewusteloos

Toegevoegd: 28-04-2009, 09.25 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is maandagavond in de Scheldestraat een Belg bewusteloos geslagen door een overvaller.
 
De 59-jarige man kreeg rond vijf voor half 12 een klap in zijn gezicht. Hij raakte even buiten westen en toen hij weer bijkwam merkte hij op dat zijn portemonnee was weggenomen. De man raakte gewond en moest door de ambulancedienst worden behandeld.
 
Een jonge vrouw schoot de Belg kort na het voorval te hulp, maar hinderde de ambulancedienst toen die ter plekke kwam. Omdat ze ook nog eens politieagenten begon te beledigen werd ze aangehouden en in een politiebusje gezet. Daar zorgde ze ook voor de nodige heibel. De vrouw werd meegenomen naar het bureau.
 
 
Het slachtoffer is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Van de dader ontbreekt ieder spoor. Het slachtoffer had vanochtend nog geen aangifte gedaan bij de politie, dus of er naast zijn portemonnee nog meer vermist wordt is niet duidelijk.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gilles (29-4-2009 om 08:40)
Ja het is inderdaad een zooi daar heb er een tijdje gewoont had een huis van iemand over genomen bleek later ook een drugs dealer, ben blij dat ik daar niet meer woon..
Ano (28-4-2009 om 17:03)
Scheldestraat! is dat niet de verlengde bonedijkestraat?
Division (28-4-2009 om 13:36)
Waar gaat het heen met de Scheldestraat? Drugsdealers..Overvallen..tjah
Cookie-instellingen beheren