Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Proces-verbaal na ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 28-04-2009, 09.33 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een automobilist heeft maandagavond in Vlissingen een proces-verbaal gekregen nadat hij een scooterrijder had aangereden.


De automobilist wilde rond 22.45 uur vanaf het parkeerterrein aan het Baskenburgplein de President Rooseveltlaan oprijden richting de Irislaan. Op datzelfde moment kwam er echter vanuit de richting van de Irislaan een scooter over het (brom)fietspad.

Vermoedelijk had de man niet verwacht dat er ook uit die richting over het (brom)fietspad kon naderen en sloeg hij rechtsaf. Een botsing was het gevolg. De bestuurder van de scooter kwam ten val en raakte lichtgewond. De ambulancedienst kwam ter plekke om hem te controleren, maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis.
 
De bestuurder van de auto kreeg een proces-verbaal omdat hij geen voorrang verleende. Ook vermoedt de politie dat hij redelijk hard reed toen hij de weg op draaide.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danny (28-4-2009 om 15:50)
De politie zou eerst eens op die scooter moeten letten dat zijn meestal de gene die zomaar wat doen
Walter (28-4-2009 om 14:49)
Als ik het goed lees is de bromfietser een spookrijder, hij reed tegen het verkeer in. Niet vreemd dat een (te haastige) automobilist dan ook een fout maakt. Toch is de automobilist weer de pineut. Wordt dom, arrogant of onhandig weggebruik van (brom)fietsers toch weer beloond.
Jan van Souburg (28-4-2009 om 10:39)
En de scooterrijder? Deze reed aan de verkeerde kant van de weg en heeft dus opzettelijk een ongeval veroorzaakt. Hij zal wel een aai over zijn bol krijgen en getroost worden want ja hij is zogenaamd het slachtoffer.
Willem (28-4-2009 om 10:10)
Zoals ik het lees reed die scooter dan toch wel aan de verkeerde zijde op het fietspad als hij uit de richting van de Irislaan kwam dan hoort hij toch op het rechter fietspad te rijden ?
Ano (28-4-2009 om 10:02)
Scooters moeten toch op de weg en niet op het fietspad? vandaar dat hij het niet verwachte dus wie is er dan fout?het enige fietspad wat hij kruist gaat in de richting van de irislaan! als die scooter daarvandaan kwam reed hij nog aan de verkeerde kant ook!