Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

OM handelde minder zaken af in 2008

Toegevoegd: 28-04-2009, 17.43 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Middelburgse rechtbank had vorig jaar minder zaken af te handelen. Het aantal zaken nam met vijf procent af. Landelijk was er een daling zichtbaar van vier procent. Dat blijkt uit het Zeeuwse jaarrapport dat vandaag bekend is gemaakt.

“Een bloed, zweet en tranen jaar met veel opmerkelijke zaken”, zo omschrijft hoofdofficier mr. Greive het jaar 2008. Opmerkelijke zaken die zich het afgelopen jaar afspeelden waren het fatale brandweerduikongeval op 12 maart in Terneuzen, de moord op Peter Herwegh in Zaamslag (30 april), de inval bij coffeeshop Checkpoint op 20 mei en de moord op het AZC in Middelburg op 30 mei.

Lees verder op Zeeuwseregio.nl.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750