Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie doet grote reeks arrestaties

Toegevoegd: 29-04-2009, 16.39 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De politie heeft de afgelopen weken in totaal zeven mensen aangehouden wegens diefstal en vernieling. Ook werd één van hen in verband gebracht met een overval.

De aangehouden personen, in de leeftijd van 17 tot 22 jaar en afkomstig uit Oost- Souburg en Vlissingen worden ervan verdacht in de afgelopen maanden diverse auto's te hebben gestolen. Ze reden er mee en lieten ze vervolgens geheel vernield achter. Een aantal auto's werd zelfs in brand gestoken. De politie heeft 12 zaken in behandeling die gerelateerd worden aan deze verdachten.

Uit het onderzoek kwam verder naar voren dat tenminste één van hen, een 19-jarige man uit Oost- Souburg, vermoedelijk ook betrokken was bij een overval op een 64-jarige man in een woning.

De overval vond op 2 november vorig jaar plaats in de Dongestraat in Oost-Souburg. De politie sluit niet uit dat meerdere aanhoudingen zullen volgen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marian (3-5-2009 om 14:04)
Politie, geweldig werk. Ben één van de gedupeerde waarvan de auto is gestolen en in brand gestoken. Hoop dan ook dat dat tuig flink wordt gestraft en er niet met een taakstrafje vanaf komen, gezien wat ze nog meer op hun kerfstok hebben.
VIP (30-4-2009 om 12:25)
Tsja, als de politie goed werk verricht hoor je de normaalgesproken negatieve mensen over de politie niet! Top actie van de politie!
Adrie (30-4-2009 om 10:15)
Tja....dat komt door de "goede"opvoeding van tegenwoordig.Je hoort de ouders al bij voorbaat zeggen,mij kind doet zoiets niet.....Bovendien is het ook nog eens zo dat als je je kind maar even aan het oorlelletje trekt ze meteen in de kindertelefoon klimmen....Overigens goed werk van de Politie!
Roddodendron (29-4-2009 om 21:42)
Goed werk verricht mannen, nu hopen dat al dat andere tuig, want dat zijn ze! hun ogen open doet en een leven gaan zoeken. laten we eerlijk zijn, wat schiet je er mee op?? vandalisme,overlast, diefstallen, brandjes en niet te vergeten overvallen Echt triest
Rob. (29-4-2009 om 19:19)
Niet te hard aanpakken zulke jongentjes want daar zijn ze veel te braaf voor! Ik zou zeggen geef ze een lekker zakcentje en vertroel ze. Persoonlijk heb ik een andere mening, maar ja discrimineren doe je al vlug in ons landje!
Francois (29-4-2009 om 17:36)
En maar zeuren dat de politie niets doet........ Netjes hoor....