Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuiden kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand op schip Scheldepoort

Toegevoegd: 29-04-2009, 19.31 uur
Felle brand op schip Scheldepoort
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op een schip in het dok van Scheldepoort aan de Ritthemsestraat in Vlissingen heeft woensdagmiddag enige tijd brand gewoed.


Rond vijf voor zes ontstond er door nog onbekende oorzaak brand in de machinekamer van een schip dat in het droogdok lag voor reparatie. Na het uitbreken van de brand was er gelijk sprake van een forse rookontwikkeling waardoor de brandweer moeite had om het vuur te blussen. Brandweervoertuigen uit Arnemuiden en Oost-Souburg zijn dan ook ingezet om het vuur onder controle te krijgen.

De brandweer had ruim een uur nodig om de brand onder controle te krijgen. Er zijn voor zover bekend geen personen gewond geraakt en er is geen gevaar geweest voor de omgeving.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750