Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 107 km

Koninginnedag deels afgelast

Toegevoegd: 30-04-2009, 15.40 uur
Koninginnedag deels afgelast
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Naar aanleiding van het dramatische ongeluk tijdens de Koninginne-dagviering vanmiddag in Apeldoorn worden ook in Zeeland festiviteiten afgelast. De vlaggen op overheidsgebouwen, waaronder dus ook branweerkazernes en politiebureaus gaan halfstok.
 
De landelijke Koninginnedagviering in Apeldoorn werd vanmiddag per direct afgeblazen nadat een auto eerst inreed op de menigte en daarna op een monument botste. Enkele slachtoffers werden gereanimeerd. Volgens de burgemeester van Apeldoorn zijn er vier doden en dertien gewonden gevallen.


Meer over Koninginnedag en het drama ziet en leest u op Zeeuwseregio.nl.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Serge (30-4-2009 om 18:09)
Belachelijk dat nederland buigt voor deze daad. Koninginnedag moet vooral een feestdag blijven en mag niet worden verstoord door 1 mafkees berechten deze malloot en snel. Anders is het vertrouwen in het systeem echt verdwenen. Mijn medeleven gaat uit naar alle slachtoffers
Rianne ... (30-4-2009 om 18:06)
Respect voor alle steden die hun festiviteiten geheel of deels hebben afgelast..! Koninginnedag zal voor de mensen die het ongeval meegemaakt hebben nooit meer hetzelfde zijn denk ik..! Ik hoop dat de dader een flinke straf krijgt..! Héél veel sterkte voor de fam. van de overledenen..!
Pippa (30-4-2009 om 17:56)
Verschrikkelijk ik heb de vlag gestreken voor deze dag ,Dat zoiets hier kan gebeuren het lijkt een aanslag op onze Kon.familie schandalig! Hij mag wel oppassen zoiets word door de meeste nederlanders niet getolereerd .Walgelijk persoon!
Fam. Tollenaar (30-4-2009 om 17:36)
De vlag hangt half stok. De vlag hoort in top te wapperen op Koninginnedag. Helaas is dit niet meer mogelijk na vandaag in Nederland. Gevoelens van diep medeleven voor alle betrokkenen
B.Baukema (30-4-2009 om 17:29)
Maar het blijkt weer de dader gaat voor de slachtoffers. wat een land.! Had hem er als laaste uitgehaald er stonden toch genoeg agenten bij hem dus van weglopen was geen spraken.
Herman (30-4-2009 om 17:20)
Zo,n malloot moeten ze meteen vast zetten en nooit meer vrij laten het is van de zotten dat je dit soort dingen gaat doen op een feestelijke dag.
Cookie-instellingen beheren