Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Koninginnedag deels afgelast

Toegevoegd: 30-04-2009, 15.40 uur
Koninginnedag deels afgelast
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Naar aanleiding van het dramatische ongeluk tijdens de Koninginne-dagviering vanmiddag in Apeldoorn worden ook in Zeeland festiviteiten afgelast. De vlaggen op overheidsgebouwen, waaronder dus ook branweerkazernes en politiebureaus gaan halfstok.
 
De landelijke Koninginnedagviering in Apeldoorn werd vanmiddag per direct afgeblazen nadat een auto eerst inreed op de menigte en daarna op een monument botste. Enkele slachtoffers werden gereanimeerd. Volgens de burgemeester van Apeldoorn zijn er vier doden en dertien gewonden gevallen.


Meer over Koninginnedag en het drama ziet en leest u op Zeeuwseregio.nl.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (1-5-2009 om 10:23)
Ik heb vanochtend op de radio gehoord dat de dader aan zijn verwondingen is overleden dus hij kan het zeker geen 2e keer meer doen Alle familieleden en vrienden van de slachtoffers heel veel sterkerte en natuurlijk ook de gewonden en zwaar gewonden mensen.
R (1-5-2009 om 08:26)
1 persoon die het voor miljoenen weet te verzieken en voor honderden dood, verderf en verdriet zaait. Chapeau moordenaar.
Kimmie (1-5-2009 om 07:39)
Echt niet te geloven wat er is gebeurd in het mooie apeldoorn,ik heb er gewoond en me vriend is daar geboren we wouden eerst daar heen om koningdag te vieren maar achter af was ik blij dat we in zeeland bleven,,heel veel sterkte voor de nabestanden van de doden/slachtoffers en de rest..
Thijs geene (1-5-2009 om 07:37)
Ik vind het belachelijk dat je dat doet. Je gaat toch niet zo maar door het publiek rijden dan ben je toch gek. Want schieten is nu blijkbaar ook al normaal. Mijn medeleven gaat naar iedereen uit die hier bij betrokken was.
Nickey (1-5-2009 om 06:28)
Heel netjes gedaan meneer Koos Schouwenaar om in uw gemeente alles af te gelasten.Jammer voor velen maar Middelburg heeft zoals het hoort respect getoond.
Ikke (1-5-2009 om 02:00)
Het zal je kind maar wezen
Cookie-instellingen beheren