Weerbericht:
Vannacht lokaal mist, zaterdagmiddag opnieuw regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandje bij Ter Reede in Vlissingen

Toegevoegd: 30-04-2009, 11.41 uur
Brandje bij Ter Reede in Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij Verpleeghuis Ter Reede aan de Vondellaan in Vlissingen heeft vanochtend een klein brandje gewoed. Twee personen raakten gewond.
 
De brandweer kreeg de melding rond 09.50 uur binnen middels het automatische brandmeldsysteem. Van de twee gealarmeerde bluswagens ging er één ter plekke. Ook een hoogwerker kwam ter plekke. Voor de brandweerlieden was er echter maar weinig te doen. Het bleek te gaan om een brandje in een prullenbak.
 
Twee personen werden ter plekke gecontroleerd door de bemanning van een toegesnelde ambulance maar niemand raakte ernstig gewond. De brandweer heeft het pand geventileerd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750