Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Vrouw bestolen van fotocamera

Toegevoegd: 30-04-2009, 18.29 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Donderdagmiddag tussen 12.00 uur en 12.45 uur is een 43-jarige vrouw uit het Drentse Wittelte op de Markt in Middelburg bestolen van haar fotocamera.


De vrouw had, toen ze op een terras aan de Markt zat, haar tas met daarin haar fotocamera naast haar stoel op de grond gezet. Rond 12.45 uur bemerkte de vrouw dat de fotocamera, met een waarde van tientallen euro's, uit haar tas was weggenomen.
 
Van de dader ontbreekt ieder spoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frits (1-5-2009 om 13:36)
Geef nou zelf toe, het is toch belachelijk dat we zo voor elkaar moeten oppassen? Moeten we als bange dieren met al onze tasjes op schoot zitten, en met kettingen en en veiligheidskoorden aan al onze telefoons en portomonnaies?
Miranda (30-4-2009 om 23:18)
Hoi allemaal je moet nooit een tas op de grond zetten dan heb je sneller op diefstal zet je tas gewoon op je schoot dan kan er niet meer erbij gr miranda