Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Motoragent geschept door dronken man

Toegevoegd: 01-05-2009, 09.03 uur
Motoragent geschept door dronken man
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Kenau Hasselaarstraat in Vlissingen is donderdagavond een motoragent aangereden door een dronken automobilist.


Het ongeluk vond rond 20.15 uur plaats bij de oprit van de Boulevard aan de zijde van het windorgel. De motoragent gaf de automobilist ter hoogte van het Nollehoofd een stopteken, maar de 31-jarige automobilist uit de gemeente Goes reed door, tegen de achterzijde van de motor.

De motoragent, afkomstig uit de gemeente Vlissingen, kwam ten val en liep een pijnlijke nek en benen op. Hij is voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij bleek geen botbreuken te hebben opgelopen. De 31-jarige automobilist bleek ongeveer 3 keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Hij werd aangehouden en is in verzekering gesteld. Zijn rijbewijs werd in beslag genomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dronken (1-5-2009 om 20:43)
Alvast heb je dan teveel gedronken, maar dan ga je toch niet een motoragent van de weg afpoetsen. Wat bezielt je dan zeg. Als ie dat met een motoragent doet, mag de gewone burger zeker wel goed oppassen, dus nooit meer rijden. Beterschap aan de motoragent, hopen dat je snel hersteld
Jesper (1-5-2009 om 11:58)
Wat goed dat de poltieman de automobilist liet stoppen! De bestuurder had veel erger kunnen veroorzaken.... Kan je nagaan dat een dergelijke routine al snel kan uitlopen in een ongeluk. Hulde voor de motoragent! Hoop dat de bestuurder er niet afkomt met een boete of taakstraf....
Frank (1-5-2009 om 10:46)
Onbegrijpelijk!
Fred (1-5-2009 om 10:06)
Nooit meer terug geven dat rijbeweijs !!!