Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuiden kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsers aangereden door bromfietser

Toegevoegd: 01-05-2009, 10.08 uur
Door: Anne Goudzwaard
MIDDELBURG - Op het fietspad van de Walcherseweg in Middelburg vond gistermiddag een aanrijding plaats tussen twee fietsers en een bromfietser. Het ongeluk vond rond 16.00 uur plaats.

Een 70-jarige man uit de gemeente Veere fietste samen met een 62-jarige vrouw uit de gemeente Vlissingen over het fietspad in de richting van Middelburg. Een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Veere, met achterop een even oude jongen uit diezelfde gemeente, kwam de fietsers achterop. De jongen had de fietsers te laat in de gaten en kon niet meer remmen. Als noodoplossing probeerde hij tussen hen door te rijden. Dit mislukte en de jongen raakte de vrouw, die in de sloot viel maar ongedeerd bleef.De man viel samen met de bromfietser op het fietspad en kreeg het stuur van zijn fiets in zijn buik. Hij is met ademhalingsmoeilijkheden en gekneusde ribben door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De bromfietser en zijn passagier bleven ongedeerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (1-5-2009 om 19:17)
Is trouwens ook een vervelende weg, die walcherse weg, fietsers en bromfietsers die eerder de weg oversteken dan dat mag, en zo gaan spookrijden, zal niet lang meer duren voordat er eens eentje geschept wordt!