Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drie vissers in overtreding

Toegevoegd: 01-05-2009, 10.22 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers
AXEL - De politie heeft vrijdagmorgen vroeg drie mannen aangehouden die met meer hengels aan het vissen waren dan was toegestaan. Tegen de drie uit Gent afkomstige mannen van 32, 36 en 44 jaar is proces-verbaal opgemaakt.

De drie Belgen waren tussen 04:00 en 06:00 uur aan het vissen langs de Buthdijk in Axel. De politie betrapte de drie tijdens een controle op de visserijwet. De 32-jarige Gentenaar was evenals de 36-jarige aan het vissen met drie hengels. De laatste viste ook nog eens met stukjes vis, wat tot 31 mei een verboden aassoort is.

De 44-jarige man was met vier hengels aan het vissen en was in het bezit van een snoekbaars. De drie heren hadden ieder slechts vergunning om te vissen met twee hengels. Omdat de tijd van het vissen op snoekbaars nog niet was opengesteld werd, naast de processen-verbaal, de vis van de man in beslag genomen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (1-5-2009 om 18:54)
Ik vind dit echter nog steeds geen taak voor de "algemene politie", naar mijn mening hoort het handhaven van deze feiten te liggen bij de "milieupolitie/boswachterij/jachtopzienders/gemeentecontroleurs"