Weerbericht:
Vannacht en vanochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Messenzwaaier en vreemdeling in Vlissingen

Toegevoegd: 01-05-2009, 14.02 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

VLISSINGEN - De politie heeft donderdagavond op de Prins Hendrikweg in Vlissingen een 20-jarige man aangehouden. De man liep daar met een mes te zwaaien en was onder invloed van alcohol. Tevens bleek een tweede man gesignaleerd te staan als ongewenste vreemdeling.


De politie ontving de melding omstreeks 19:50 en trof de man inderdaad op de gemelde locatie aan. De 20-jarige Vlissinger moest afstand doen van het mes en kreeg een bekeuring voor openbare dronkenschap.

Na een tip van een getuige trof de politie achter een rol kabels een tweede persoon aan. De 38-jarige man uit Utrecht kon zich niet identificeren.

Uit onderzoek bleek vervolgens dat hij als ongewenste vreemdeling gesignaleerd stond. De man is uiteindelijk meegenomen naar het bureau en daar in vreemdelingenbewaring gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren