Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder en passagier gewond

Toegevoegd: 01-05-2009, 19.51 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

ZIERIKZEE - Op de Bettewaardsdijk in Zierikzee is vanmorgen een motorrijder onderuit gegaan. De man raakte ten val doordat er steentjes op het wegdek lagen. De man en zijn echtgenote zijn naar het ziekenhuis vervoerd.


De 51-jarige motorrijder uit Loon op Zand reed omstreeks 11:20 uur op de Bettewaardsdijk. Toen hij door een bocht ging kwam hij ten val doordat er steentjes op het wegdek lagen. Ook zijn 49-jarige echtgenote, die achterop de motorfiets zat, kwam op het wegdek terecht.

Toen beide personen naar het ziekenhuis waren overgebracht bleek daar dat de man een schouderbreuk had opgelopen.

De vrouw hield een polsbreuk over aan het ongeval. De motorfiets is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GS (3-5-2009 om 11:41)
Als aktief motorrijder kan ik 1 ding zeggen: als je niet kan anticiperen op grind op de weg rijdt je of te hard of ben je niet geoefend genoeg. Niet grind is eng maar de manier waarop ermee omgegaan wordt. Als je er problemen mee hebt: ga eens naar een GOEDE rijdschool.
Ria (3-5-2009 om 11:18)
Beterschap voor de gewonden. Wat de staat van de weg betreft: onderweg kun je van alles tegenkomen. Leer ermee omgaan, volg eens een cursus.
Motorrijder (2-5-2009 om 07:10)
Nu valt de motorrijder over grint wat in een bocht licht maar als je soms ziet wat er allemaat licht wat voor een motorrijder gevaarlijk is. En dan de vele gaten/verzakkingen in de weg waar de Gemeentes en Rijkwaterstaat soms maanden niets aan doen.
Cookie-instellingen beheren