Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder en passagier gewond

Toegevoegd: 01-05-2009, 19.51 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

ZIERIKZEE - Op de Bettewaardsdijk in Zierikzee is vanmorgen een motorrijder onderuit gegaan. De man raakte ten val doordat er steentjes op het wegdek lagen. De man en zijn echtgenote zijn naar het ziekenhuis vervoerd.


De 51-jarige motorrijder uit Loon op Zand reed omstreeks 11:20 uur op de Bettewaardsdijk. Toen hij door een bocht ging kwam hij ten val doordat er steentjes op het wegdek lagen. Ook zijn 49-jarige echtgenote, die achterop de motorfiets zat, kwam op het wegdek terecht.

Toen beide personen naar het ziekenhuis waren overgebracht bleek daar dat de man een schouderbreuk had opgelopen.

De vrouw hield een polsbreuk over aan het ongeval. De motorfiets is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GS (4-5-2009 om 23:23)
Ik rij Pan european zonder ABS eerlijk gezegd, GS zijn mijn initialen. Lezen is ook een kunst: ik zeg dat je moet kunnen anticiperen op grind, doe je dat niet dan doe je iets verkeerd. De schuld afschuiven op grind is ontkennen van eigen verantwoordelijkheid. Leer rijden!
Thera (4-5-2009 om 19:25)
GS, ik ben het helemaal met je eens. Ervaren motorrijders (of rijdsters in mijn geval) voorzien mogelijke aandachtspunten op tijd en passen daarop de rijstijl aan. Niets ten nadele van gevallen motorrijder maar wel op loze negatieve kreten hier eerder aangegeven.
Motorrijder (4-5-2009 om 16:30)
Aan Ria en Gs. Ik heb 30jaar motorgereden en ben nooit over iets gevallen of in gevaar geweest. Maar als je de troep op de weg als normaal gezien moet worden dan ben je dom bezig met denken. Dus elk verkeersslachtoffer is een slecht verkeersdeelnemer in de ogen van Gs en Ria.
Ta (4-5-2009 om 12:31)
@GS Aan je naam te lezen rij jij een GS (all-road) motor. Vind je het niet voorbarig om je mening te hebben Misschien rijdt deze bestuurder al vanaf z'n 18e? (hij is 51, dan al een behoorlijke tijd) Niet iedereen rijd een all-road buffel met misschien ABS? Oordeel niet te snel zal ik zeggen
GS (3-5-2009 om 18:26)
Al eens bekeken hoe een rijbaan eruit ziet? Er zit namelijk grind in asfalt. In polders wordt ook grind gestrooid om het wegdek van een nieuwe laag te voorzien. Olie hoort niet op een rijbaan, grind is er een deel van. Eigen verantwoordelijkheid afschuiven is makkelijk, leren rijden blijkbaar niet
The Symbol (3-5-2009 om 16:26)
Grind hoort niet op de rijbaan! Vandaar ook dat je als weggebruiker een wegbeheerder aansprakelijk kunt stellen indien het ongeval door zoiets heeft slecht beheer heeft plaatsgevonden.
Cookie-instellingen beheren