Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Echtpaar bevuilt en vernielt politiebus

Toegevoegd: 01-05-2009, 20.09 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

BURGH HAAMSTEDE - Een echtpaar uit Zeist is tijdens Koninginnedag in Burgh Haamstede aangehouden door de politie. Het stel werd aangehouden voor openbare dronkenschap, maar onderweg naar het bureau bevuilden en vernielden ze de politiebus.


Tijdens een Koninginnefeest in de Beatrixstraat had het echtpaar al de nodige alcoholische dranken genuttigd. Van diverse kanten kreeg de politie meldingen van overlast binnen. Toen de politie omstreeks 18:00 uur ter plaatse kwam bleek de 31-jarige man één van de organisatoren geslagen te hebben. Verder had hij een vrouw op de grond gegooid. Voor de politie was dit aanleiding genoeg om de man aan te houden.

Ook de 50-jarige vrouw van de man werd zwaar beschonken meegenomen naar het bureau. Beiden zijn eerst naar het politiebureau in Goes overgebracht en vervolgens naar een politiecel in Middelburg. Tijdens de rit in de politiebus heeft de vrouw het interieur van de bus vernield en op de bank geplast. Verder heeft zij tijdens haar aanhouding de agente geschopt.

De man uitte tijdens het transport grove bedreigingen naar de agenten en bespuugde de ramen van de bus. Volgens de politie worden de schoonmaakkosten van de bus op het tweetal verhaald. Tenslotte doet de politie aangifte van vernieling van het interieur van de dienstbus en de agenten doen aangifte van bedreiging tegen de man.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tsj (3-5-2009 om 12:11)
Ze hadden het zelf moeten opruimen en daarna een boete erbij.Nu moet een ander de rotzooi van een ander opruimen
Edeltraud (2-5-2009 om 19:02)
Wat een vies stelletje, zeer terecht dat ze het schoonmaken moeten betalen.
Frans1 (2-5-2009 om 00:18)
Hopelijk wordt het een gepeperde rekening.
Marga (1-5-2009 om 21:14)
Zo'n vertoning /gedrag filmen en laten zien als ze nuchter zijn. Misschien moeten ze dan van zich zelf kotsen. Wat een gedrag voor volwassen mensen bah bah bah
Rinus (1-5-2009 om 20:28)
Eens kijken wanneer deze criminelen weer vrij zijn, ik denk morgen.......
Cookie-instellingen beheren