Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag in het noord(westen) windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse buit bij inbraak Kamperland

Toegevoegd: 02-05-2009, 11.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAMPERLAND - Tussen donderdag 13.00 uur en vrijdag 12.45 uur hebben onbekenden ingebroken in een bedrijf aan Het Rip in Kamperland.


De dader(s) is/zijn het bedrijf binnengekomen door een ruit te forceren. Uit het bedrijf is een Citroen Berlingo weggenomen. Ook werd een eenassige aanhanger weggenomen en een onbekend geldbedrag.

De daders hebben ook gereedschap weggenomen. In totaal is er voor enkele duizenden euro's aan goederen weggenomen. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hannie (2-5-2009 om 19:51)
Bij Zeelandnet???
Fernando (2-5-2009 om 14:19)
Blijf toch is met je handen van andermans spullen af ga zelf er voor werken en verdien is wat in plaats van een ander te jatten.
Cookie-instellingen beheren