Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser aangereden in Terneuzen

Toegevoegd: 04-05-2009, 09.41 uur
Door: Laurens Jobse
TERNEUZEN - Bij een aanrijding is er zaterdag rond 12.15 uur op de Axelsestraat in Terneuzen een 85-jarige Terneuzense gewond geraakt.


Een 85-jarige Terneuzense fietser reed over de Axelsestraat en stak bij de fietsoversteekplaats de straat over zonder op het overige verkeer te letten. Een 36-jarige automobilist uit dezelfde plaats kon niet meer stoppen en er ontstond een aanrijding waarbij de fietser gewond raakte.

Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in zijn woonplaats gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lia (4-5-2009 om 11:34)
Gelukkig is het allemaal vrij goed afgelopenHeb het zien gebeuren,door het zeer snelle reageren van de automobilist,die bijna stilstond, voordat de man de auto raakte is erger voorkomen. Hoop dat de fietser snel naar huis mag, en ook, dat de autobestuurder wat is bijgekomen van de schrik.
Cookie-instellingen beheren