Weerbericht:
Vrij veel bewolking en eerst plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 38 km

Vijftig man slaags in Middelburg: één gewonde

Toegevoegd: 02-10-2005, 13.37 uur
Door: Politie Zeeland & Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Op het Plein 1940 is vrijdagavond rond 23.00 uur een vechtpartij ontstaan waarbij circa 50 personen bij betrokken zouden zijn.

Ter plaatse aangekomen trof de politie een 18-jarige inwoner van Breskens aan die op straat lag met vermoedelijk een arm uit de kom. De ambulancedienst kwam ter plaatse met de 19129 en heeft hem onderzocht. De jongen is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. De jongen maar hoefde niet te worden opgenomen.

De groep werd door agenten uit elkaar gehaald en kregen het verzoek te vertrekken. Een 16-jarige Arnemuidenaar voldeed hier niet aan en werd aangehouden. Ook een 17-jarige Vlissinger voldeed niet aan dit verzoek en beledigde tevens een agent. Beide jongens zijn overgebracht naar het politiebureau en na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Wat de aanleiding van de vechtpartij was is niet duidelijk geworden. De politie zette agenten uit onder meer Vlissingen, Middelburg en Goes in. Er waren zeven politievoertuigen ter plaatse, waaronder twee auto's van de hondengeleiders (Goes en Vlissingen).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren