Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen gewond door gegooid vuurwerk

Toegevoegd: 07-05-2009, 00.04 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

GOES - In Goes is dinsdagmiddag een 15-jarige jongen gewond geraakt nadat vuurwerk naar hem was gegooid. De jongen liep gehoorbeschadiging op door het incident.


De 15-jarige jongen uit de gemeente Noord-Beveland fietste omstreeks 13:30 uur samen met een vriend door het fietstunneltje aan de Zwembadweg in Goes. Aan de Goesse kant van het tunneltje stond een groepje jongelui van zo’n 16 á 17 jaar oud. Volgens de politie heeft op dat moment één van de jongens vuurwerk gegooid naar hen.

Omdat vuurwerk in een tunneltje veel harder klinkt dan normaal schrokken de jongens erg en kwamen beiden ten val. Door de val liep de 15-jarige jongen een schaafwond op aan zijn hand.

De andere jongen raakte door de val niet gewond. De Noord-Bevelander liep verder een gehoorbeschadiging op aan zijn rechteroor. Ook zijn door een oogarts enkele stukjes vuurwerk uit zijn oog verwijderd. Het is volgens de politie nog niet bekend of de jongen blijvend letsel heeft opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vuurwerk (8-5-2009 om 19:02)
Vuurwerk? Het is nog lang geen oudjaar toch? Dan waren diegenen die dat vuurwerk gooiden toch wel flink in de war, want mei en oudjaar liggen nogal wat ver uit elkaar. Sterkte gewenst
Klaas (8-5-2009 om 17:16)
Je kind zal daar maar fietsen, nietsvermoedend, hij had blind kunnen worden door deze mishandeling.
Jopie (8-5-2009 om 17:14)
Onmiddelijk een gerechtelijke procedure starten tegen de daders met advocaat, kan zijn dat het slachtoffer door permanente beschadiging levenslang deels arbeidsongeschikt geworden is door: aanbrengen van letsel, geen slappe taakstraf! leven met permanente gehoorschade (oorsuizen) is een ramp.
Slachtoffer (7-5-2009 om 18:20)
Beste bep ik ben zelf slachtoffer van een onbekende met een daardoor veroorzaakt permanent gehoorverlies. geloof me, geld kan niks vergoeden aan de geleden schade.
André (7-5-2009 om 14:04)
Ja Bep, je hebt gelijk, maar ''helaas'' wonen we in Nederland waar daders meer rechten hebben dan slachtoffers...........We zijn hier immers ''beschaafd'' Heel veel sterkte voor de jongen(s) André
Bep (7-5-2009 om 11:23)
Het is te gek voor woorden. wie weet blijft die jongen zijn leven lang hier last van houden. oppakken die gasten en flink laten betalen, alle kosten van artsen en zo .plus schade vergoeding voor het slachtoffer. veel sterkte gewenst.
Cookie-instellingen beheren