Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Tractorongeluk bij Rilland

Toegevoegd: 07-05-2009, 13.59 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - De hulpdiensten zijn donderdagmiddag uitgerukt na een melding van een ernstig ongeluk op de Bergkilweg in Rilland.

Rond 13.50 uur kreeg de alarmcentrale de melding binnen dat een tractor op zijn kop in een sloot lag. Aanvankelijk kregen de hulpdiensten de melding dat de bestuurder van de tractor bekneld was komen te zitten. Later bleek dat alles erg meeviel: het ongeluk was al even geleden gebeurd en de berging was al in gang gezet, maar de melder en de alarmcentrale waren daarvan niet op de hoogte.

De brandweer alarmeerde meerdere voertuigen, waaronder een duikwagen. Ook de Rotterdamse traumahelikopter en twee ambulances werden opgeroepen. Rond 14.20 uur werd duidelijk dat de inzet van de hulpverleners niet nodig was.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rillander (7-5-2009 om 20:46)
Dat schiet lekker op zeg..... dat kost geld........................