Weerbericht:
Opklaringen en enkele wolkenvelden
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Agenten beschoten met luchtdrukwapen

Toegevoegd: 07-05-2009, 15.14 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

VLISSINGEN - Twee agenten zijn woensdagavond in Vlissingen beschoten met een luchtdrukwapen. Twee jongens zijn hierop aangehouden door dezelfde agenten.


Omstreeks 22:20 uur kreeg de politie een melding dat er in de wijk Het Eiland mogelijk geschoten werd met een luchtdrukwapen. Toen de agenten een kijkje gingen nemen werd plotseling op hen geschoten toen ze op een dijk stonden.

Het bleek dat de schoten vanuit een nabijgelegen achtertuin gelost waren. Nadat de agenten een onderzoek instelden in de woning, waarbij de achtertuin hoorde, troffen ze een 15-jarige en een 21-jarige Vlissinger aan.

Beide jongens zijn aangehouden. Het is nog niet bekend wie van de twee op de politie heeft geschoten. De beide agenten bleven overigens ongedeerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leo (9-5-2009 om 03:28)
Niet overdrijven hoor, dit zijn gewoon kwajongens streken. Natuurlijk kan het niet maar we moeten niet te bekrompen doen.
Edje (7-5-2009 om 22:10)
Vandaag een luchtdrukwapen, Morgen een 9 mm?Hard aanpakken die gasten voordat ze (verder) ontsporen!
Robert (7-5-2009 om 21:17)
Dit zijn geen geintjes.Wat denk je als zo een kogeltje je oog raakt?? Flink straffen!!
Zoop (7-5-2009 om 17:11)
Met een verboden wapen een agent aanvallen, dat wordt gevangenis....