Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Dronken vrouw is auto kwijt

Toegevoegd: 07-05-2009, 15.24 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

ZONNEMAIRE - Een automobiliste is donderdagmorgen vroeg  haar rijbewijs kwijtgeraakt omdat ze 3,2 maal teveel gedronken had. Ook is haar personenauto in beslag genomen.


Surveillerende agenten kwamen de vrouw omstreeks 03:25 uur tegemoet rijden over de Zuidweg in Zonnemaire. Toen de vrouw het groot licht wat zij voerde niet dimde is de politie gekeerd om haar te volgen. Vervolgens bleek dat de 40-jarige automobiliste met 40 kilometer per uur over de weg reed waar 80 kilometer per uur is toegestaan.

De vrouw reageerde eveneens niet op het stopteken wat haar gegeven werd. Pas toen het politievoertuig achter haar blauwe zwaailichten voerde stopte ze. Uit de blaastest die vervolgens werd afgenomen bleek de vrouw ruim 3,2 maal teveel gedronken te hebben.

Tegen de uit de gemeente Schouwen-Duiveland afkomstige vrouw is proces-verbaal opgemaakt. Ook is haar rijbewijs ingevorderd. Omdat de vrouwe het rijbewijs niet kon overhandigen heeft de politie haar auto in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JdG (7-5-2009 om 21:04)
Verplicht op cursus sturen en opnieuw rij examen laten doen
Rien (7-5-2009 om 21:03)
Er moet veel meer controle komen op gebruik alcohol rijbewijs innemen en niet meer terug geven dan leren ze het wel,en alcohol vijf maal zo duur maken.
Jo (7-5-2009 om 16:27)
Goed zo niet meer teruggeven en ook het rijbewijs innemen zulke lui leren het toch nooit
Cookie-instellingen beheren