Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken vrouw is auto kwijt

Toegevoegd: 07-05-2009, 15.24 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

ZONNEMAIRE - Een automobiliste is donderdagmorgen vroeg  haar rijbewijs kwijtgeraakt omdat ze 3,2 maal teveel gedronken had. Ook is haar personenauto in beslag genomen.


Surveillerende agenten kwamen de vrouw omstreeks 03:25 uur tegemoet rijden over de Zuidweg in Zonnemaire. Toen de vrouw het groot licht wat zij voerde niet dimde is de politie gekeerd om haar te volgen. Vervolgens bleek dat de 40-jarige automobiliste met 40 kilometer per uur over de weg reed waar 80 kilometer per uur is toegestaan.

De vrouw reageerde eveneens niet op het stopteken wat haar gegeven werd. Pas toen het politievoertuig achter haar blauwe zwaailichten voerde stopte ze. Uit de blaastest die vervolgens werd afgenomen bleek de vrouw ruim 3,2 maal teveel gedronken te hebben.

Tegen de uit de gemeente Schouwen-Duiveland afkomstige vrouw is proces-verbaal opgemaakt. Ook is haar rijbewijs ingevorderd. Omdat de vrouwe het rijbewijs niet kon overhandigen heeft de politie haar auto in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marx (9-5-2009 om 15:56)
Dr auto afpakken en aan arme landen schenken!!!! As alle dronkenlappen van de weg wordt gehaald en auto afepakt word sgeelt de helft van file probleem
BOB (9-5-2009 om 07:26)
Het gebeurd weer dagelijks. Teveel gedronken en toch achter het stuur, dat alcoholslot zou een uitkomst zijn. En glaasje op! Laat je rijden! is meer van deze tijd dan vroeger, vooral nu het zo druk is op de weg. Maar ze zingen het niet meer?? BOB...........al 30 jaar
Kees (8-5-2009 om 14:24)
Neem voorbeeld aan Duitsland.daar krijg je je auto echt niet meer terug,en waarom moet zij niet op cursus van 750 euro?
Rob (8-5-2009 om 12:11)
Ze had beter nog meer kunnen drinken. Zo dronken dat je je auto echt kwijt bent (niet meer kan vinden), dan kan je er nl ook niet mee rijden.
Piep (8-5-2009 om 08:33)
Alcoholisten denken altijd dat het wel meevalt met hun drinkgedrag, ze hebben namelijk geen probleem, die paar glaasjes moet kunnen! Goede actie, rijbewijs en auto afpakken en verplicht een afkickcursus laten volgen.
EM (7-5-2009 om 22:23)
Nederland zou veel strenger moeten worden met alcohol en verkeer. We weten allemaal wat er kan gebeuren. Rijbewijs inleveren , nooit meer terug en op de zwarte lijst. Had je maar beter na moeten denken.