Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 35 km

Muzikanten zijn instrument kwijt na overtreding

Toegevoegd: 07-05-2009, 15.31 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

MIDDELBURG - Drie straatmuzikanten zijn donderdagmorgen aan de Lange Delft in Middelburg bekeurd omdat ze geen vergunning hadden.


De drie uit Antwerpen afkomstige muzikanten stonden muziek te maken aan de Lange Delft toen ze gesignaleerd werden door de politie. Het ging om een 30-jarige vrouw en twee mannen van 30 en 35 jaar oud. Na controle bleek dat de Belgen geen vergunning hadden om openbaar muziek te maken.

Normaliter wordt voor een dergelijke overtreding een boete opgelegd van 90 euro. De mannen en de vrouw konden dit echter niet betalen, waarna hun instrumenten in beslag genomen zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (7-5-2009 om 16:33)
Wat een zielige actie van de politie. Deze mensen geven de stad voor een paar zuur verdiende euro,s nog een beetje fleur.
Daantje (7-5-2009 om 16:32)
Mogen ze van mij vaker doen gek word je van hun gejengel. als je lekker ff op een terrasje wil gaan zitten.ook al worden ze door de horeca mensen weggestuurd ze staan er even later weer gewoon. moeten ze ook in goes gaan doen zeker de muzikanten met kinderen die kids moeten ook naar school
Steef (7-5-2009 om 16:27)
Goeie actie van de politie!
Knut (7-5-2009 om 15:59)
Het is triest dat mensen die muziek maken hun spullen kwijt raken. Terwijl er opgevoerde scooters en auto,s met ralley uitlaten gewoon dag en nacht herie mogen maken. En die voertuigen worden niet in beslag genomen.
Kees (7-5-2009 om 15:51)
Ik ben het Met Ard-jan eens, misschien moeten ze eens de criminaliteit in Middelburg en het straatterrorisme aanpakken! in plaats van weerloze makkelijke slachtoffers maken.
Ard-Jan (7-5-2009 om 15:49)
Wat een trieste zaak, een inkomen van een straatmusikant is afhankelijk van zijn/haar instrument. Schijnbaar hebben ze te weinig verdient om de boete te betalen, haal dan maar het middel weg waarmee ze geld mee genereren. Goed gedaan politie Zeeland!:S
Cookie-instellingen beheren