Weerbericht:
Half tot zwaar bewokt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Muzikanten zijn instrument kwijt na overtreding

Toegevoegd: 07-05-2009, 15.31 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

MIDDELBURG - Drie straatmuzikanten zijn donderdagmorgen aan de Lange Delft in Middelburg bekeurd omdat ze geen vergunning hadden.


De drie uit Antwerpen afkomstige muzikanten stonden muziek te maken aan de Lange Delft toen ze gesignaleerd werden door de politie. Het ging om een 30-jarige vrouw en twee mannen van 30 en 35 jaar oud. Na controle bleek dat de Belgen geen vergunning hadden om openbaar muziek te maken.

Normaliter wordt voor een dergelijke overtreding een boete opgelegd van 90 euro. De mannen en de vrouw konden dit echter niet betalen, waarna hun instrumenten in beslag genomen zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
San (9-5-2009 om 13:40)
Belachelijk!!! Ze kunnen beter wat doen tegen de echte crimineeltjes, maar nee, daar zijn ze te mietig voor. Beetje muziek in de stad; juist gezellig toch!!
B. (9-5-2009 om 13:34)
Als een nederlander zijn vergunning moet hebben dan een buitenlander zeker! Als ze zo arm zijn hoe komen ze dan vanuit Antwerpen hier terecht?
Artiest (8-5-2009 om 18:23)
Terecht dat ze zijn opgepakt wij als [straat]artiest moeten wel ons vergunning in orde hebben kijk als kinderen daar staan te spelen vind ik best deze jonge gasten moeten het ook leren maar voor ons is het brood winning
? (8-5-2009 om 16:51)
Daar kies je toch voor als je in een stad woont? ik vind het juist wel gezellig, alleen dom om dat illegaal te doen
- (8-5-2009 om 16:28)
Aan iedereen hier die zo moedig deze mensen afkraken zou ik zeggen,kijk eens wat verder dan je neus lang is!Bedenk wat je zelf zou doen als je in hun schoenen staat,en kom niet met praatjes want je weet niet hoe het is om zo arm te zijn dat je je gezin achterlaat om hier geld te verdienen.
E (8-5-2009 om 16:25)
AanTSJ,ik geloof er niks van dat je ze uit n dure auto hebt zienstappen,ik ben persoonlijk bij deze mensen betrokken en ze hebben t echt barslecht,je zou eens in hun schoenen moeten staan,t is niet zo dat straat muzikant goed verdient dus hoezo zouden ze t doen als ze het volgens jou zo goedhebben?
Cookie-instellingen beheren